За нас

Подови плочки за обзавеждането на всяко помещение от Вашият дом или офис! Изберете най-качествената и стилна облицовка и започнете промяната сега. Plochki-pod.eu е онлайн каталог, в който може да разгледате огромното ни многообразие от теракота и гранитогрес за пода на Вашето помещение. Нашите предложения могат да задоволят вкусовете на най-претенциозните ни клиенти. Само тук може да откриете различни по форма, дизайн и материал подови плочки за обзавеждането на офиса или дома Ви. Потърсете сега желаните продукти и ремонтирайте със стил помещението си.

Подовите плочки, които може да намерите в нашият онлайн каталог могат да имитират паркет, дърво, мрамор или друга текстура. Предложенията ни могат да Ви впечатлят с разнообразните си цветове, форми и дизайн. Ако все още не сте избрали облицовката за пода си, потърсете я тук и няма да съжалявате. Работим с доказани имена в бранша за производството на подови настилки и Ви гарантираме 100% качество. Подовите плочки, които предлагаме могат да бъдат полирани, матирани или гланцирани. Почерпете идеи и облицовайте със стил и уют дома или офиса си.

Голяма част от подовите плочки в онлайн каталога ни са в комбинация с подови ъгли и фризове. Тези готови проекти за облицоване на пода могат да Ви дадат реална представа за завършеният вид на подовата Ви настилка. Изберете едно модерно и практично решение за облицоването на всяко помещение от дома или офиса Ви. Ако имате някакви колебания относно някой артикул може да ни потърсите на посоченият e-mail. За нас ще бъде удоволствие да Ви дадем съвет и да Ви помогнем в обзавеждането на дома Ви. Потърсете ни сега и започнете промяната.