Как да експериментираме в обзавеждането на дома си?

Как да експериментираме в обзавеждането на дома си?

 От 12 ян. 2015

Обзавеждането на дома ни донякъде описва част от личността ни. Когато се стараем да подберем мебелите и останалата част от интериора на помещението ни ние разкриваме собствените си предпочитания за уют и комфорт. Но колко често съумяваме да вземем по-смели решения и да експериментираме в обзавеждането? Отговорът е ясен. Малка част от хората днес успяват да прескочат всички бариери и да се впуснат в ново приключение, за да обзаведат дома си според собствените си вкусове и виждания. Тези от Вас, които се решават на тази крачка, остават винаги доволни от резултатите.

За да започнете ремонта на дома си трябва на първо място да уточните подовата настилка, която смятате да използвате. Можете да експериментирате като комбинирате различни видове плочи за различните помещения. В кухнята може да използвате теракота или гранитогрес. Задължително трябва да комбинирате цветовете на подовите плочи с уредите и мебелите. Гранитогреса може да бъде и страхотно предложение за банята, хола, външната и вътрешната облицовка на целият Ви дом. В зависимост от големината на помещението Ви трябва да прецените как да разположите плочите. Ако площта е по-малка използвайте по-малки плочи, за да създадете илюзия за по-голямо пространство.

За хола и коридорите може да експериментирате като комбинирате 2 вида подова настилка. Ако харесвате дървените настилки съчетайте ги с теракота. Направете пода си различени и функционален. Можете също така да комбинирате различни по форма, размер и цвят плочи, които да разнообразят допълнително интериора на помещението Ви. Не се притеснявайте да добавяте фризове и ъгли към подовата си настилка. Те допълнително допринасят за завършеният вид на стаята. Продължавайте да експериментирате и накрая резултатите ще бъдат впечатляващи. Започнете с ремонта час по-скоро и създайте мечтана обстановка за живот в дома си.

 

 


Още новини

Подовата настилка за хола

Когато започвате ремонта на хола си трябва да съумеете да съчетаете функционалността с дизайна на обзавеждането си. Хубаво е да подберете качествена подова настилка, на която да се радвате дълги години. Много е важно ...

Подовите плочки за Вашата баня

Няколко са основните детайли, на които трябва да се спрете, когато избирате обзавеждане за банята. На първо място трябва да се съобразите с влагата. Задължително трябва да заложите на влагоустойчиви или водоустойчиви ...

Препоръчваме Ви: подови плочки, гранитогрес