Подовите плочки – важна част от интериора на всяко помещение

Подовите плочки – важна част от интериора на всяко помещение

 От 12 ян. 2015

Когато започваме да планираме интериора на помещението си, една от основните ни задачи е да уточним подовата настилка. С нея задължително трябва да съобразим избора си за мебелите и облицовката за стените. Ако искаме да живеем в приятна и комфортна среда трябва да синхронизираме всички детайли в дома си. Както вече споменахме изборът на подовата настилка често затруднява голяма част от хората. Това е така, защото пазарът днес изобилства от различни видове подови плочи, сред които трудно можем да разграничим качествените. Ако не можете сами да се справите с този избор допитайте се до специалистите в областта.

Гранитогреса е една от най-използваните подови настилки заедно с паркетите. Хубаво е да знаете, че гранитогрес може да поставите във всяко едно помещение от дома, офиса или двора си. Той е изключително издръжлив на всякакви външни влияния и може чудесно да допълни интериора в дома Ви. Теракотата е също предпочитана подова настилка, както за кухнята, така и банята. Трябва да знаете, че плочките от теракота са функционално и практично решение за Вашият дом. Може да облицовате с тях както пода, така и стените си.

Подовите плочки могат да бъдат с различна текстура и релеф. Някои от тях имитират дърво, мрамор, паркет и други. Ако държите на естествените и дървени подови настилки, можете да заложите на страхотните имитации при гранитогресните плочи. Те са сравнително по-евтини от истинските дървесни подови настилки. По този начин може да спестите средства и да бъдете сигурни в качеството и издръжливостта на пода си. Проучете добре пазара и подберете най-подходящите продукти за обзавеждането. Доверете се на собствените си предпочитания и започнете ремонта на дома си сега.

 

 


Още новини

Подовата настилка за хола

Когато започвате ремонта на хола си трябва да съумеете да съчетаете функционалността с дизайна на обзавеждането си. Хубаво е да подберете качествена подова настилка, на която да се радвате дълги години. Много е важно ...

Подовите плочки за Вашата баня

Няколко са основните детайли, на които трябва да се спрете, когато избирате обзавеждане за банята. На първо място трябва да се съобразите с влагата. Задължително трябва да заложите на влагоустойчиви или водоустойчиви ...

Препоръчваме Ви: подови плочки, гранитогрес