Гранитогрес-подови плочки Ателиер

Модели гранитогрес-подови плочки:

  • Ателиер Бейж 23.3х120см

    Ателиер Бейж 23.3х120см

  • Ателиер Таупе 23.3х120см

    Ателиер Таупе 23.3х120см

Гранитогрес-подови плочки Ателиер на испанската фабрика Halcon.