Гранитогрес-подови плочки Крета

Модели подови плочи:

  • Крета Бейж 45x45см

    Крета Бейж 45x45см

  • Крета Вижън 45x45см

    Крета Вижън 45x45см

  • Крета Антраците 45x45см

    Крета Антраците 45x45см

Гранитогрес-подови плочки Крета на испанската фабрика Grespania.