Плочки за под-гранитогрес Терас

Модели плочки за под-гранитогрес:

  • Терас Грей 45х45см

    Терас Грей 45х45см

  • Терас Мулти 45x45см

    Терас Мулти 45x45см

Плочки за под-гранитогрес Терас на турската фабрика Yurtbay Seramik.