Плочки за под/гранитогрес Аш

Модели плочки за под/гранитогрес:

  • Аш Грей 14.8х59.8см

    Аш Грей 14.8х59.8см

  • Аш Голд 14.8х59.8см

    Аш Голд 14.8х59.8см

  • Аш Бейж 14.8х59.8см

    Аш Бейж 14.8х59.8см

Плочки за под/гранитогрес Аш на полската фабрика Tubadzin.