Плочки за под/гранитогрес Капистрано

Модели плочки за под/гранитогрес:

  • Капистрано Вила 45x45см

    Капистрано Вила 45x45см

  • Капистрано Сафари 45x45см

    Капистрано Сафари 45x45см

  • Капистрано Уалнът 45x45см

    Капистрано Уалнът 45x45см

Плочки за под/гранитогрес Капистрано на турската фабрика Yurtbay Seramik.