Плочки за под/гранитогрес Нордик

Модели плочки за под/гранитогрес:

  • Нордик Браун 33.3x66.6см

    Нордик Браун 33.3x66.6см

  • Нордик Натурал 33.3x66.6см

    Нордик Натурал 33.3x66.6см

  • Нордик Крийм 33.3x66.6см

    Нордик Крийм 33.3x66.6см

Плочки за под/гранитогрес Нордик на полската фабрика Stargres.