Плочки за под/гранитогрес Пиетра

Модели плочки за под/гранитогрес:

  • Пиетра дел Марон 33.3x66.6см

    Пиетра дел Марон 33.3x66.6см

  • Пиетра дел Бейж 33.3x66.6см

    Пиетра дел Бейж 33.3x66.6см

  • Пиетра дел Джиало 33.3x66.6см

    Пиетра дел Джиало 33.3x66.6см

Плочки за под/гранитогрес Пиетра на полската фабрика Stargres.