Плочки за под/гранитогрес Стрип

Модели плочки за под/гранитогрес:

  • Стрип Дарк Оак 30x60см

    Стрип Дарк Оак 30x60см

  • Стрип Лайт Оак 30x60см

    Стрип Лайт Оак 30x60см

  • Стрип Мейпъл 30x60см

    Стрип Мейпъл 30x60см

Плочки за под/гранитогрес Стрип на турската фабрика Yurtbay Seramik.