Подови плочи-гранитогрес Антика

Модели подови плочи-гранитогрес:

  • Антика Перла 30х60см

    Антика Перла 30х60см

  • Антика Крема 30х60см

    Антика Крема 30х60см

Подови плочи-гранитогрес Антика на испанската фабрика Halcon.