Подови плочки-гранитогрес Калаката

Модел подови плочки-гранитогрес:

  • Калаката Бианко 30x30см

    Калаката Бианко 30x30см

  • Калаката Бианко 60x60см

    Калаката Бианко 60x60см

Подови плочки-гранитогрес Калаката на турската фабрика Yurtbay Seramik.