Подови плочки-гранитогрес Митос

Модели подови плочки-гранитогрес:

  • Митос Грей 30.8x61.5см

    Митос Грей 30.8x61.5см

  • Митос Айвъри 30.8x61.5см

    Митос Айвъри 30.8x61.5см

Подови плочки-гранитогрес Митос на италианската фабрика La Fenice Ceramiche.