Подови плочки-гранитогрес Brezo

Модели подови плочки:

 • Брезо Бейч 45x67.5см 1-во кач.

  Брезо Бейч 45x67.5см 1-во кач.

 • Брезо Окре 45x67.5см 1-во кач.

  Брезо Окре 45x67.5см 1-во кач.

 • Брезо Бейч 45x67.5см 2-ро кач.

  Брезо Бейч 45x67.5см 2-ро кач.

 • Брезо Окре 45x67.5см 2-ро кач.

  Брезо Окре 45x67.5см 2-ро кач.

Подови плочки-гранитогрес Brezo I-во и II-ро качество на испанската фабрика Zirconio.