Подови плочки-гранитогрес Palace Agata Gris

Модели подови плочки:

  • Palace Agata Gris 59x59см

    Palace Agata Gris 59x59см

Подови плочки-гранитогрес Palace Agata Gris на испанската фабрика Grespania.